Home » 5 persoons huisjes


Bungalowpark ’t Hoeveke

Onze 4 en 5 persoons bungalows zijn voorzien van c.v. , KTV, cd speler, dvd, video en magnetron en oven. Op het park is een wasmachine/droger die tegen betaling te gebruiken is. Tevens kunt u gebruikmaken van ons GRATIS (WiFi) draadloos netwerk. Voor de kleintjes is er een zandbak en schommel aanwezig.

02

De Appelvink
4 personen
Meer info »

bosruiter--(1)

De Bosruiter
5  personen
Meer info »

koperwiek

De Koperwiek
4 personen
Meer info »

Mees

De Mees
4 personen
Meer info »

notenkraker

De Notenkraker
4 personen
Meer info »

rietmus

De Rietmus
2 personen
Meer info »

tuinfluit

De Tuinfluiter
4 personen
Meer info »

wielwaal

De Wielewaal
2 personen
Meer info »


omgeving03

Schoorl

Schoorl behoort ook tot de gemeente Bergen. Het is rustig gelegen tegen de duinen. Er zijn restaurants en winkels welke alle dagen open zijn. Ook is er het bekende witte klimduin voor de kinderen. Tussen Schoorl en de zee ligt 2000 hectare bos en duin, al met al een schitterend fietsgebied waar geen auto’s en bromfietsen mogen rijden.

omgeving08

Bergen

Bergen is een kunstenaarsdorp met musea en galeries en gezellige winkels. Ook is er een wekelijkse kunstmarkt en braderie. In het centrum het mooie hertenkamp. Ook hier zijn de supermarkten zeven dagen open tot 9 uur. Even buiten het centrum ligt het overdekte zwembad de Beeck. In het midden van het dorp staat de mooie Ruïnekerk.

omgeving01

Egmond

Ook Egmond  behoort tot de gemeente Bergen. Egmond is een voormalig vissersdorp en dat is nog te zien aan de smalle straatjes in het centrum. Ook is er een vuurtoren en een mooie lange wandelboulevard. In het gezellige centrum zijn vele winkeltjes. Ook is Alkmaar met zijn beroemde kaasmarkt op vrijdag vlakbij.

banner

Bos en duin

Men kan heerlijk fietsen in de duinen of door het polderlandschap. De duinen in Schoorl zijn gratis, maar in Bergen en Egmond moet men een kaartje kopen om erdoor te mogen. Er zijn vele restaurants en cafe’s. Ook zijn er wekelijks braderiën en (kunst)markten. Er is in Camperduin een heel nieuw strand bijgekomen tot  aan Petten.