Home » Omgeving

Bungalowpark ’t Hoeveke en omgeving

 

Mooi gelegen

Wij hebben meerdere huizen op een rustig kleinschalig park gelegen tussen Bergen en Schoorl. Ons park ligt op loopafstand van de prachtige duinen en bossen. De huisjes en bungalows zijn allemaal vrijstaand met een tuinzit en voldoende ruimte om u te laten genieten van de tuin en de natuur om u heen.

dorpen 008
omgeving01

Vlak bij strand een zee

U kunt door onze mooie duinen op de fiets naar Schoorl aan Zee, dit is een mooie rit van ongeveer 5 km. Hier mogen geen auto’s en bromfietsen rijden, dus u kunt in alle rust genieten van de mooie natuur. Het strand van Hargen is te bereiken met de auto evenals Camperduin, Bergen en Egmond aan Zee.

Omgeving

Schoorl heeft een gezellig centrum met het grote witte klimduin, een feest voor de kinderen. De ouders kunnen hier op een zonnig terras zitten terwijl de kinderen zich vermaken. In Schoorl en Bergen zijn vele restaurants en eethuisjes, voor elk wat wils.Elke week in de zomermaanden is er een braderie met vele kraampjes. De winkels zijn in Schoorl en Bergen ook zondags geopend en de supermarkt alle dagen tot negen uur.

omgeving07